تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
آیین نامه اجرایی نحوه برگزاری روز بازارهای جمعی (موضوع ماده (۸۵) قانون نظام صنفی) ماده ۱ – تعاریف: روز بازار: مکانی است جهت عرضه کالا و محصولات صرفاً داخلی توسط افراد یا واحدهای صنفی که بصورت موقت وفق شرایط این آیین نامه ایجاد می گردد. کارگروه: کارگروه راهبری روز بازارهای جمعی. اهداف: […]
آیین نامه اجرایی نحوه برگزاری روز بازارهای جمعی
(موضوع ماده (۸۵) قانون نظام صنفی)
ماده ۱ – تعاریف:
روز بازار: مکانی است جهت عرضه کالا و محصولات صرفاً داخلی توسط افراد یا واحدهای صنفی که بصورت موقت وفق شرایط این آیین نامه ایجاد می گردد.
کارگروه: کارگروه راهبری روز بازارهای جمعی.
اهداف:
ماده ۲ – اهداف:
الف- حمایت از تولیدات داخلی منجمله صنایع دستی، خانگی و روستایی
ب-کمک به رفع سد معابر عمومی و فروشندگان کم سرمایه
نحوه برگزاری روز بازارها:
ماده۳ – به منظور تشخیص ضرورت ایجاد روز بازارها و نظارت بر حسن اجرای این آییننامه در هرشهرستان کارگروهی متشکل از روسا یا معاونین دستگاه های زیر تشکیل میگردد:
۱- شهرداری (رییس)
۲- سازمان و یا اداره صنعت، معدن و تجارت
۳- جهادکشاورزی
۴- اتاق اصناف
۵- تعاون،کار ورفاه اجتماعی
تبصره: جلسات کارگروه با حداقل چهار عضو تشکیل و تصمیمات آن با سه رای معتبرخواهد بود ضمناً در صورت تشخیص کارگروه، از نمایندگان سایر دستگاه ها و تشکلها بدون داشتن حق رای جهت شرکت در جلسات دعوت به عمل میآید.
ماده ۴ – ضرورت ایجاد یک یا چند روز بازار، تعیین ضوابط واگذاری، تعداد غرف، مکانهای قابل واگذاری و ضابطه تولیدات داخلی به منظور جلوگیری از اختلال در عرضه محصولات توسط واحدهای صنفی با پیشنهاد مشترک شهرداری و اتاق اصناف بر عهده کارگروه میباشد.
ماده ۵- متقاضیان اعم از صنفی، صنعتی، مشاغل خانگی و روستایی، صنایع دستی و نیز فروشندگان کم سرمایه و فاقد مکان میتوانند از امکانات روز بازارهای پیشبینی شده مطابق مقررات تعیین شده توسط کارگروه استفاده نمایند.
ماده۶- چگونگی قیمت گذاری کالاهای قابل عرضه در روز بازارها تابع مقررات عمومی کشور میباشد.
ماده ۷- این آییننامه به استناد ماده (۸۵) قانون نظام صنفی مشتمل بر(۷) ماده و (۱) تبصره توسط دبیرخانه هیات عالی نظارت تهیه و در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۲۳ به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت رسید.
دیدگاه بسته شده است.
گزارش
نرخ ارز،سکه و فلزات گرانبها