تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان پارک فناوری پردیس، کیت شناسایی ویروس کرونای ۲ نشانگان تنفسی کرونا عرضه کرده اند که امکان تشخیص منفی کاذب در آن کاهش یافته است. به گزارش ایسنا، تشخیص بیماری تنفسی کووید- ۱۹ و ویروس کرونای جدید همراه آن با استفاده از آزمونهای واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)، آزمایش اسید نوکلئیک و کیتهای آزمایش الیزا انجام میشود.این روش در ژانویه سال ۲۰۲۰ در […]
محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان پارک فناوری پردیس، کیت شناسایی ویروس کرونای ۲ نشانگان تنفسی کرونا عرضه کرده اند که امکان تشخیص منفی کاذب در آن کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، تشخیص بیماری تنفسی کووید- ۱۹ و ویروس کرونای جدید همراه آن با استفاده از آزمونهای واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR)، آزمایش اسید نوکلئیک و کیتهای آزمایش الیزا انجام میشود.این روش در ژانویه سال ۲۰۲۰ در بیمارستان شاریته وابسته به دانشگاه هومبولت برلین با استفاده از واکنش زنجیرهای پلیمراز همپا (Real Time – Polymerase Chain Reaction) یا (RT-PCR) صورت گرفت. این آزمون پایه ساخت و توزیع ۲۵۰ هزار کیت آزمایشگاهی است که سازمان جهانی بهداشت در جهان پخش میکند.
به منظور شناسایی این ویروس در بدن شرکتهای فناور ایرانی در این زمینه فعال شدند که از آن جمله یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس کیتهای شناسایی ویروس کرونای ۲ نشانگان تنفسی فوق حاد به روش Real-Time PCR را عرضه کرد.
از مزیت روش مولکولی مانند PCR-Real Time نسبت به سایر روشها مانند “الایزا” و یا تستهای مولکولی در زمان کوتاه، میتوان به توانایی کیتهای پی سی آر در تشخیص ناقلین بدون علامت اشاره کرد که قادر است علاوه بر مبتلایان، افراد مبتلای بدون علامت را شناسایی کند، ضمن آنکه قادر است ویروس را به محض ورود به بدن فرد مورد شناسایی قرار دهد.
ظرفیت تولید این شرکت در حال حاضر ۱۰۰ هزار تست در هفته است.
گزارش
نرخ ارز،سکه و فلزات گرانبها