کد خبر: 14654

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱

۴۵۰ واحد راکد و نیمه فعال در کشور احیا می‌شود

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف شهرستان پردس به نقل ازخبرگزاری فارس، سیدامیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ با انجمن مشاوران مدیریت ایران برای احیای ۴۵۰ واحد راکد و نیمه فعال اظهار داشت:  از شعارهای دولت، رئیس جمهور و معاون وی تحقق رشد اقتصادی ۸ […]

به گزارش روابط عمومی اتاق اصناف شهرستان پردس به نقل ازخبرگزاری فارس، سیدامیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ با انجمن مشاوران مدیریت ایران برای احیای ۴۵۰ واحد راکد و نیمه فعال اظهار داشت:  از شعارهای دولت، رئیس جمهور و معاون وی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی است؛ بخشی از این رشد اقتصادی به طور قطع باید از محل سرمایه‌گذاری و ارتقا بهره وری صورت گیرد.

وی افزود: در هدف رشد ۸ درصدی اقتصادی ۳.۵ درصد از این رشد اقتصادی از محل بهره وری و ۴.۵ درصد از محل سرمایه‌گذاری تامین خواهد شد؛ بر این اساس نیازمند ۱۵۰۰ هزار میلیاردتومان سرمایه‌گذاری هستیم. 

نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی ادامه داد: برای تحقق این حجم از سرمایه گذاری باید به سمت فعال سازی پروژه های نیمه تمام و نیمه تعطیل و تعطیل رفت که اقتصاد کشور را با حداقل سرمایه گذاری متحول کند.

وی ادامه داد: احیای پروژه ای راکد و نیمه راکد نیز اگر به چرخه تولید برگردد به رشد اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد : پیش بینی شده با احیای ۵ هزار واحد اقتصادی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در کشور ایجاد شود؛ در واقع دولت با ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری منجر به فعال شدن سرمایه گذاری ۱۶۰ هزار میلیاردی می‌شود.

مدنی گفت: از سرمایه مردم نیز برای احیای واحدهای تولیدی استفاده می‌شود که‌ اکنون با کمک بورس در حال انجام است و مردم استقبال می‌کنند و مدل های دیگری برای ورود سرمایه گذاری های مردمی در کنار دولت برای احیای واحد اقتصادی وجود دارد.

وی اظهار داشت: قرار دادن واحد های دانش بنیان در کنار واحد های اقتصادی تعطیل و نمیه تعطیل از دیگر راه‌های احیا واحد‌های متعدد است.

مدنی اضافه کرد: به زودی نخستین پارک علم و فناوری احیا واحد های اقتصادی در کشور افتتاح خواهد شد.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های صندوق کارآفرینی امید، ستاد اجرایی فرمان امام، بسیج مستضعفان، بنیاد مستضعفان در کنار نهضت‌ احیای واحدهای اقتصادی در حال فعالیت هستند که امیدواریم با فعالیت آنها احیای ۴ هزار واحد اقتصادی انجام شود. 

مدنی گفت: استفاده از مشاوره مجموعه شرکت‌های مشاوره‌ای که امروز تفاهم نامه آن بسته می‌شود اتفاق مبارکی است. این شرکت‌ها می‌توانند فرآیند احیای واحد های اقتصادی را انجام دهند که با ۴۵۰ واحد اقتصادی آغاز می‌شود و این رقم قابل افزایش است. 

توجه دولت به بخش خصوصی و تخصص قابل قدردانی است

سعید احمدیان رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران در این مراسم اظهار داشت: در این مسیر دو اتفاق روی داده و به بخش خصوص توجه و وارد عمل شده و مورد مهم دیگر توجه به تخصص است که قابل قدردانی است.

وی افزود: این انجمن دارای سابقه ۲۳ سال سابقه فعالیت و ۸۵۰ عضو فعال در حوزه مشاوره مدیریت است.

رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران ادامه داد: حوزه فعالیت های ما در زمینه مدیریت بهره‌وری، کیفیت، بازرگانی، طرح،فناوری اطلاعات، مالی، اقتصادی و منابع انسانی است. 

ارسال دیدگاه